Combo Pat

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
-49%

SALTELEPATURI.RO

Pat tapitat ABRA PAL

rating

1.149,98 Lei

2.235,00 Lei

Fără TVA: 1.149,98 Lei

Abra PAL este o piesă de mobilier care îmbină estetica plăcută a unui pat cu confortul. Somiera este compusă din două placi de PAL, îmbrăcate într-o pânză non-textila(TNT) și cu o grosime de 14mm. Cu un design simplu și modern, patul tapițat Abra Pal se potrivește perfect într-o varietate de setări de decor, de la cele contemporane până la cele mai tradiționale. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un pat confortabil, durabil și elegant, cu un preț accesibil.  Cu acest pat, vei avea un loc de odihnă relaxant și o piesă de mobilier atrăgătoare în camera ta de dormi..

-20%

Pat tapitat ABRA PROMO cu somiera rabatabila si spatiu de depozitare

rating

1.257,98 Lei

1.579,00 Lei

Fără TVA: 1.257,98 Lei

Abra Promo este o piesă de mobilier elegantă și confortabilă, perfectă pentru a aduce o notă de rafinament și stil în camera ta. Estetica sa simplă și atrăgătoare, patul tapițat Abra Promo este o alegere excelentă pentru cei care caută un pat confortabil și elegant fără a compromite calitatea.  Acesta este un loc perfect pentru odihnă și somn într-un ambient plăcut și atrăgător.Un pat cu somieră rabatabilă este o piesa practica și funcționala pentru orice cameră. Acest tip de pat are un cadru solid, echipat cu o somieră rabatabila din metal cu lamele din lemn stratificat de fag..

-60%

Pat tapitat ELI PROMO cu somiera rabatabila si spatiu de depozitare

rating

1.259,98 Lei

3.150,00 Lei

Fără TVA: 1.259,98 Lei

Eli este expresia perfectă a designului sofisticat și a confortului premium. Cu un aspect modern și o construcție elegantăacest pat adaugă un strop de rafinament în orice dormitor.Nu este doar un loc pentru somn, ci și un element de design central, acesta va deveni punctul focal și locul preferatpentru relaxare. Un pat cu somieră rabatabilă este o piesa practica și funcționala pentru orice cameră.  Acest tip de pat are un cadru solid, echipat cu o somieră rabatabila din metal cu lamele din lemn stratificat de fag, suportă o greutate maximă de 200Kg. Este acționată prin mecan..

-21%

Pat tapitat NOTTURNO PAL

rating

1.208,98 Lei

1.529,00 Lei

Fără TVA: 1.208,98 Lei

Notturno PAL se potrivește cu ușurință într-o gamă largă de stiluri de decor, de la cele clasice și elegante la cele moderne sau contemporane.Acesta poate deveni o piesă centrală în amenajarea interioară a dormitorului.Numele "Notturno" sugerează o asociere cu nopțile plăcute de odihnă, iar acest tip de pat se remarcă prin designul său distinctiv și atenția la detalii.Notturno PAL reprezintă o alegere ideală pentru cei care apreciază eleganța și rafinamentul în amenajarea dormitorului lor.Somiera este compusă din două placi de PAL, îmbrăcate într-o pânză non-textila(TNT) și cu o grosime de 14m..

-10%

SALTELEPATURI.RO

Pat tapitat NOTTURNO PROMO cu somiera rabatabila si spatiu de depozitare

rating

1.529,98 Lei

1.700,00 Lei

Fără TVA: 1.529,98 Lei

Notturno Promo reprezintă o combinație perfectă între design și confort. Detaliile subtile îi conferă un aspect care se potrivește într-o gamă variată de amenajări interioare.Ideal pentru a vă relaxa și a vă bucura de un somn odihnitor în fiecare noapte, va eleva aspectul si confortul oricarui dormitor.Un pat cu somieră rabatabilă este o piesa practica și funcționala pentru orice cameră. Acest tip de pat are un cadru solid, echipat cu o somieră rabatabila din metal cu lamele din lemn stratificat de fag, suportă o greutate maximă de 200Kg.Este acționată prin mecanismul cu pistoane pe ..

-60%

Pat tapitat ELI PAL cu Somiera

rating

1.159,98 Lei

2.900,00 Lei

Fără TVA: 1.159,98 Lei

Eli este expresia perfectă a designului sofisticat și a confortului premium. Cu un aspect modern și o construcție elegantăacest pat adaugă un strop de rafinament în orice dormitor.Nu este doar un loc pentru somn, ci și un element de design central, acesta va deveni punctul focal și locul preferatpentru relaxare.Somiera patului ELI este compusă din două placi de PAL, imbrăcate într-o pânză non-textila(TNT) și cu o grosime de 14mm.SPECIFICAȚIIInformații generale:Dimensiuni Pat:Lățime: ≃ 10 cm mai mare decât dimensiunea aleasă Lungime: ≃ 12 cm mai mare de..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)