Accesorii

Subcategorii

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
-44%

Culcus pentru Animale

rating

88,98 Lei

159,00 Lei

Fără TVA: 88,98 Lei

Este o soluție perfectă pentru a oferi confort și siguranță animalului tău de companie. Acesta este conceput special pentru a-i oferi un loc relaxant și plăcut în care să se odihnească. Culcușul este echipat cu o pernă moale și detasabilă, care poate fi curățată ușor și spălată pentru menținerea igienei și prospetimii. Pernuța adaugă un nivel suplimentar de confort și căldură pentru animalul de companie. Acest culcuș elegant și funcțional reprezintă o investiție excelentă pentru confortul și bunăstarea animalului tău de companie. Oferă-i un loc special în care să se relaxeze ..

-29%

Organizator cu Buzunare pentru Pat

rating

48,98 Lei

69,00 Lei

Fără TVA: 48,98 Lei

Organizator cu buzunare pentru patRealizat cu 3 compartimente, este ideal pentru compartimentarea celor mai folosite lucruri pe care doriți sa le aveți tot timpul la îndemână atunci când vă puneți in pat. Spre exemplu: tableta, cărți, ziare, pixuri, ochelari, telefon, căști, încărcătorul etc...•           Compartimentul 1:  are o înălțime de 19 cm si o lățime de 29,5 cm altfel încât poate fi folosit pentru depozitarea lucrurilor mai mari;•           Compartimentul 2: are o înălțime de ..

-60%

Set 7 picioare pentru pat cu lada de depozitare, H=5cm

rating

43,98 Lei

109,96 Lei

Fără TVA: 43,98 Lei

Set 7 picioare pentru patDolce Dormire Specificații Informații generale: Număr: 7 buc Înălțime: 5 cm ..

-68%

Set picioare pentru pat cu lada de depozitare, H=10cm

rating

69,98 Lei

219,96 Lei

Fără TVA: 69,98 Lei

Set 7 picioare pentru pat  Specificații Informații generale: Număr: 7 buc sau  10 buc (pat 200x200) Înălțime: 10 cm ..

Nou

Set solutii pentru ingrijirea tapiteriei de mobilier

rating

249,00 Lei

Fără TVA: 249,00 Lei

Redați frumusețea inițială a tapițeriei dumneavoastre cu setul nostru complet de produse de curățare. Bucurați-vă de un interior proaspăt, curat și îngrijit cu un minim efort! Setul de soluții pentru îngrijirea tapițeriei de mobilier este compus din: OA SOFA CARE Agent pentru curățarea materialelor de tapițerie și a pielii sintetice, care creează un strat revigorant și antielectrostatic. pătrunde adânc în țesătură, dizolvă murdăria și îndepărtează eficient petele și epiderma descuamată, teren propice pentru dezvoltarea ciupercilor, bacteriilor și acarie..

Taburet Cubo

rating

259,96 Lei

Fără TVA: 259,96 Lei

Simplu, dar versatil, Taburetul Cubo se integreaza perfect in locuintele dumneavoastra, oferindu-le o nota de eleganta. Stilul lui imbina elementele naturale cu cele moderne si creeaza un puternic efect vizual, astfel ca interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.El poate fi amplasat  in orice camera din propria locuinta (living, dormitor, camera copiilor, biblioteca, holuri), insa poate fi utlilizat si in spatii comerciale.Taburetul poate fi folosit deasemenea si ca suport ..

Taburet David Cu Lada

rating

480,00 Lei

Fără TVA: 480,00 Lei

Simplu, dar versatil, Taburetul David cu Lada se integreaza perfect in locuintele dumneavoastra, oferindu-le o nota de eleganta. Stilul lui imbina elementele naturale cu cele moderne si creeaza un puternic efect vizual, astfel ca interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.El poate fi amplasat  in orice camera din propria locuinta (living, dormitor, camera copiilor, biblioteca, holuri), insa poate fi utlilizat si in spatii comerciale.Taburetul poate fi folosit deasemenea si ca suport pentru pici..

-27%

Taburet Pera

rating

189,98 Lei

262,00 Lei

Fără TVA: 189,98 Lei

Simplu, dar versatil, Taburetul Pera se integreaza perfect in locuintele dumneavoastra, oferindu-le o pata de culoare si un design inedit. Poate fi folosit atat de adulti, cat si de copii.El poate fi amplasat  in orice camera din propria locuinta (living, dormitor, camera copiilor, biblioteca, holuri).Inaltime: 120 cmDiametru: 73 cmGreutate: aproximativ 15kgPoate fi realizat in multiplele culori disponibile din paletarul nostru...

Taburet Sfera

rating

459,96 Lei

Fără TVA: 459,96 Lei

Simplu, dar versatil, Taburetul Sfera se integreaza perfect in locuintele dumneavoastra, oferindu-le o nota de eleganta. Stilul lui imbina elementele naturale cu cele moderne si creeaza un puternic efect vizual, astfel ca interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.El poate fi amplasat  in orice camera din propria locuinta (living, dormitor, camera copiilor, biblioteca, holuri), insa poate fi utlilizat si in spatii comerciale.Taburetul poate fi folosit deasemenea si ca suport pent..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)